Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. 86-755-26644463 sales06@senyanpcb.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

 • China Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant,Verdeler/groothandel,Exporteur,Andere

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  SenYan

 • Aantal werknemers

  >100

 • Jaarlijkse omzet

  >1000000

 • Opgericht Jaar

  2017

 • Export pct

  80% - 90%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-755-26644463

Inleiding

De Kringsco. van Shenzhensenyan, Ltd, een professioneel PCB-bedrijf, specialiseert zich in de enig-opgeruimde, tweezijdige en multilayer raad productie. Wij dragen SMT, ook ONDERDOMPELING verwerking en ander speciaal vereiste PCBs, zoals de kringsraad van de hoge precisie halve opening, de raad van de impedantiekring en de begraven blinde raad van de gatenkring.

 

Sinds de onderneming in 2006, heeft ons bedrijf geavanceerde productie en het testen van Taiwan en Duitsland, en aangewend ervaren van managers en technisch materiaal backbones geïntroduceerd. De productkwaliteit voldoet strikt aan IPC standaard en Amerikaanse militaire mil norm. Het bedrijf heeft de UL-veiligheidscertificatie, iso9001-2000 certificatie van het kwaliteitssysteem en milieu het systeemcertificatie van ISO14001 bereikt. Na jaren van ontwikkeling, heeft het bedrijf, zich snel uitgebreid en erkend en door klanten en de industrieën van alle gangen van het leven gesteund.

 

Geschiedenis

Ons nieuw de Elektronikaco. van fabrieksdongguan PINSHENG, Ltd werd opgericht in 2017. Momenteel, hebben wij bijna 10.000 vierkante meters moderne professionele productieworkshops, bijna 150 werknemers met inbegrip van meer dan 40 hogere ingenieurs, technici en ander beheerspersoneel. Onze productiecapaciteit van de kringsraad heeft 15.000 tot 18.000 vierkante meters per maand bereikt.

 

Ons bedrijf heeft altijd het doel van „Kwaliteit, Klant eerst, de Uitstekende dienst eerst aangehangen, die door contract verblijven“, van ganser harte specifiek met binnenlandse en buitenlandse handelaars samenwerken om wederzijdse ontwikkeling te bereiken en een schitterende toekomst tot stand te brengen.

Dienst

✔ Ondernemingsbegrip

Georiënteerde mens, Harmonisch team;

tevreden lntegrity、 Attente Klant、

 

✔ Ondernemingsgeest

Het teamwerk, Nadrukbeheer

Voortdurende verbetering, Hoogste kwaliteit

De efficiënte Eerste, Harmonische groei

Houd bewegend, de Terugkeermaatschappij

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 10 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!