Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. 86-755-26644463 sales06@senyanpcb.com
Fabrieksreis Vraag een offerte aan
Thuis -

Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Fabrieksreis

lopende band

Wij zijn geen Makelaar

SENYAN-PCB is een PCB-fabrikant. Shenzhen is voor decennia het centrum van de wereld van elektronika R&D en productie geweest. Door alle middenbedrijven over te slaan, gaan wij met succes de besparingen over en brinaging een totale tevredenheid van PCB-het kopen ervaring aan onze getaxeerde klanten. Daarom komen 100% van onze oude klanten aan ons voor hun toekomstige orden.

 

PCB & PCBA onder Één Dak

SENYAN biedt ook de Assemblagedienst voor onze PCB-klanten aan. Wij hebben veel betrouwbare en concurrerende delenleveranciers in de wereld geaccumuleerd om de kwaliteit en de kosten van uw delensourcing te verzekeren. Al uw werk kan onder één dak worden gedaan, of SMT, door-Gat of Hybride!

OEM / ODM

Wij hebben speciaal ontwerpteam om uw OEM ontwerp te ontmoeten,

Laat me enkel uw idee kennen, zullen wij 3D ontwerp voor uw het controleren maken

De vertrouwelijkheidsovereenkomst zal worden aangeboden om uw exemplaarrecht te beschermen

Redelijke prijs en volledige productielijnen om aan uw productiebehoefte te voldoen

Strikt QC voldoet het team aan zeker alle producten aan norm

R & D

Ons bedrijfsdoel is de meest professionele PCB-fabrikant voor prototyping en kleine productie te zijn om met in de wereld te werken. Met een meer dan decennium op het gebied, zijn wij geëngageerd aan het voldoen aan van de behoeften van onze klanten van de verschillende industrieën in termen van kwaliteit, levering, kosteneffectiviteit en een andere veeleisende verzoeken. Als één van de de ervarenst PCB-fabrikanten en SMT-Assembleurs in China, pride wij om uw beste partners evenals goede vrienden in elk aspect van uw PCB-behoeften te zijn. Wij streven ernaar om uw R&D-werk gemakkelijk en probleemloos te maken.