Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. 86-755-26644463 sales06@senyanpcb.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - PCB-kringsraad het kopiëren methode en stappen

PCB-kringsraad het kopiëren methode en stappen

September 26, 2022

De eerste stap is een PCB-kringsraad, eerst verslag te krijgen de modellen, parameters, en posities van alle essentiële componenten op het document, vooral de richting van de diode, de drie-buis, en de richting van de IC-inkeping. Het is best om twee beelden van de plaats van het element met een digitale camera te nemen.


De tweede stap is alle componenten te verwijderen en het tin te verwijderen uit het PAD-gat. Maak de PCB-kringsraad met alcohol schoon, en zet het dan in de scanner. Wanneer de scanner aftast, moet u de afgetaste pixel lichtjes verhogen om een duidelijker beeld te krijgen. Begin POHTOSHOP, tast de serigrafieoppervlakte in kleur af, en bewaar het. het dossier en drukt het uit voor gebruik.


De derde stap is de twee lagen van TOPLAYER licht op te poetsen en BOTTOMLAYER met het document van het watergaas tot de koperfilm glanzend is, zette het in de scanner, begint PHOTOSHOP, en tast de twee lagen in kleur af. Merk op dat de PCB-kringsraad horizontaal en verticaal in de scanner moet worden geplaatst, anders zal het afgetaste beeld niet beschikbaar zijn en het dossier zal worden opgeslagen.


De vierde stap is het contrast en de helderheid van het canvas aan te passen om het deel met koper te maken filmen en het deel zonder koperfilm heeft een sterk contrast, en verandert dan het tweede beeld in zwart-wit aan controle of de lijnen, als niet, herhalen deze stap duidelijk zijn. Als het duidelijk is, sparen het beeld als zwart-witte BMP formaatdossiers TOPBMP en BOT.BMP. Als er om het even welk probleem met het beeld is, kunt u PHOTOSHOP ook gebruiken aan reparatie en het verbeteren.


De vijfde stap is de twee BMP formaatdossiers om te zetten in PROTEL-formaatdossiers respectievelijk, en de twee lagen in PROTEL over te brengen. Bijvoorbeeld, zijn de posities van PAD en VIA na de twee lagen fundamenteel hetzelfde, erop wijzend dat de eerste stappen goed uitgevoerd zijn. Als als er een afwijking is, de derde stap herhaalt.


De Zesde stap, zet BMP van de HOOGSTE laag in TOP.PCB om, besteedt aandacht om het in de ZIJDElaag om te zetten, die de gele laag is, en dan kunt u de lijn op de HOOGSTE laag vinden, en het apparaat volgens de tekening plaatsen in de tweede stap. Na het schilderen, schrap de ZIJDElaag.


De zevende stap, zet BMP van de BOT laag in BOT.PCB om, besteedt aandacht om het in de ZIJDElaag om te zetten, die de gele laag is, en dan kunt u lijnen op de BOT laag trekken. Na het schilderen, schrap de ZIJDElaag.

laatste bedrijfsnieuws over PCB-kringsraad het kopiëren methode en stappen  0

De achtste stap is de kringsraad de van TOP.PCB en BOT.PCB-in PROTEL over te brengen, en het is O.K. om hen in één beeld te combineren.


De negende stap, gebruikt een laserprinter om TOPLAYER en BOTTOMLAVER op de transparante film (1:1verhouding) te drukken, zette de film op PCB, en vergelijkt of er om het even welke fout is. Als het correct is, wordt u gedaan.


Anderen: Als het een multi-layer kringsraad is, moet het zorgvuldig aan de binnenlaag binnen worden opgepoetst, en derde aan negende stappen wordt tegelijkertijd herhaald. Natuurlijk, is noemen van de grafiek ook verschillend, wat volgens het aantal lagen zou moeten worden bepaald. Over het algemeen, zou de tweezijdige kringsraad moeten worden gekopieerd. Het is veel eenvoudiger dan de multi-layer kringsraad. De multi-layer kringsraad is naar voren gebogen aan onnauwkeurige groepering, zodat moet de multi-layer kringsraad zorgvuldig en zorgvuldig worden gekopieerd (interne vias en de niet geleidende gaten zijn gemakkelijk te verschijnen. vraag).