Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. 86-755-26644463 sales06@senyanpcb.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Los PCB-raads gelamineerde problemen op

Los PCB-raads gelamineerde problemen op

September 26, 2022

  De de raadsfabrikanten van de Senyankring lichten sommige gemeenschappelijke problemen van PCB-laminaten en verwante oplossingen toe. Als u gemeenschappelijke problemen zoals PCB-raadslaminaten ontmoet, zou u een norm moeten formuleren, en u kunt de juiste remedie voor dergelijke problemen in de toekomst vinden.

laatste bedrijfsnieuws over Los PCB-raads gelamineerde problemen op  0

1. De stroomrichting zou wetenschappelijk en redelijk moeten zijn
Er zijn vele aspecten etc. betrokken bij dit, zoals hoogspanning/laag voltage, input-output, sterk/zwak gegevenssignaal, hoge frequentie/met lage frekwentie. De redelijkste richting van hun stroom zou lineair moeten zijn en zou niet met elkaar moeten samenvoegen. Het te volgen principe is wederzijdse interferentie te elimineren. Een geschiktere stroomrichting is een rechte lijn, maar het is moeilijk te bereiken. De meest ongepaste stroomrichting is de lijn, thankfully is er ook de verrichting van isolatie. Als het specifiek wordt gericht op gelijkstroom, kunnen de ontwerpbehoeften van zwakstroompcb-kringsraad lager zijn. Zo zogenaamde „wetenschappelijk is redelijk“ slechts relatief.


2. Redelijke lay-out van voeding filter/het loskoppelen van condensatoren
De lay-out van de PCB-kringsraad is kritiek aan de verschijning en de prestaties van de volledige kringsraad. Slechts wordt enkele voedingfilter/het loskoppelen van condensatoren getrokken in het schema, maar er is geen duidelijke aanwijzing van waar zij zouden moeten worden verbonden. Ik denk die condensatoren voor omschakelingsapparaten of andere componenten worden geplaatst die filtrerend/vereisen loskoppelend. De positie van de condensatoren zou aan die componenten dicht moeten zijn, en het effect zal niet gevonden worden als zij door een lange afstand worden gescheiden. Wanneer wij de voeding rationaliseren die/condensatoren filtreren loskoppelen, schijnen de gemeenschappelijke problemen om punten aan de grond te zetten niet meer prominent te zijn. Iedereen kan het uitproberen!


3. Het aan de grond zettende punt is beter
Ik te hoeven om geen meer over het belang te zeggen om een aan de grond zettend punt te kiezen. Het is besproken door talloze beroeps, gewoonlijk vereisend standaard mede-plaats. Bijvoorbeeld, zouden de veelvoudige gronddraden van de voorwaartse versterker etc. moeten dan met de boomstamgrond worden gecombineerd en worden verbonden. Maar in het echt, is het moeilijk om het te doen volledig wegens diverse soorten beperkingen. Maar wij kunnen niet het negeren en zouden ons beste moeten doen de principes volgen. Dit gemeenschappelijke probleem is in de praktijk zeer flexibel, en de verschillende mensen hebben andere oplossingen. Als het specifiek voor een specifieke PCB-kringsraad kan worden uitgedrukt, is het zeer gemakkelijk te begrijpen.

 

4. Redelijke selectie van lijnen
Het wordt genoemd een kringsraad. Natuurlijk, zijn de lijnen zeer belangrijk! Als de voorwaarden toelaten, probeer om de lijnen breder te maken. De lijnen met hoog voltage zouden en met hoge frekwentie zonder scherpe afkantingen meer vlot moeten zijn. Er zou ook geen 90° in draaien moeten zijn, en de gronddraad zou zo breed mogelijk moeten zijn. Om het probleem van het aan de grond zettende punt op te lossen, is een betere manier een groot gebied van koper te gieten.
Het probleem van PCB-kringsraad is onafscheidelijk van ontwerp en kringsraadsverwerking. Bijvoorbeeld, de problemen die soms in post-productie verschijnen zullen waarschijnlijk door het ontwerp van PCB worden veroorzaakt. Bijvoorbeeld, teveel draadgaten, koper het dalen proces beneden de maat, enz., kan vele verborgen veiligheidsgevaren gemakkelijk verbergen. Van de bovengenoemde problemen, kunnen wij een gevolgtrekking dat maken de bedradingsgaten zoveel mogelijk in het PCB-het ontwerpconcept van de kringsraad zouden moeten worden verminderd. Als het aantal parallelle lijnen in dezelfde richting groot is en de dichtheid hoog is, zullen zij samen tijdens lassen worden verbonden. Daarom bepaalt het lassenniveau tijdens productie de grootte met de lineaire dichtheid. Als uit elkaar plaatsen van de soldeerselverbindingen te klein is, zal de moeilijkheid van handlassen een stijgen. Op dit ogenblik, de enige manier om de lassenkwaliteit op te lossen is de het werkefficiency te verminderen. Anders, zal er more and more problemen in de toekomst zijn, en het zal meer en meer moeilijk worden te behandelen. De vaardigheid en de efficiency van de lasser bepalen de smalste hoogte van de soldeerselverbindingen.